آماده کردن رزومه کاری برای مهاجرت به کانادا
نوشته شده توسط : مژده

در این بخش از مقاله می خواهیم توصیه ها و نکاتی را برای ساختن بخش های اطلاعات تماس، درباره من و سوابق شغلی با شما در میان بگذاریم.

 

بخش اطلاعات تماس رزومه مهاجرت کاری کانادا

برای ساخت یک رزومه ی کانادایی در بخش اطلاعات تماس، اطلاعات شخصی خود را ننویسید. اطلاعاتی هم چون سن و تاریخ تولد، وضعیت تاهل، جنسیت طبق قانون کار در کانادا مورد نیاز نبوده و تاثیری در استخدام شدن و استخدام نشدن شما ندارند و این اطلاعات در رزومه کاری یک کانادایی نوشته نمی شوند.
یک آدرس و شماره تماس کانادایی را در این بخش بنویسید. در صورت امکان، اگر دوست و آشنایی در کانادا دارید، سعی کنید آدرس و شماره تماس او را در رزومه خود بنویسید.
آدرس ایمیل حرفه ای استفاده کنید. در یک جمله ایمیلی حرفه ای است که مشخص باشد متعلق به شما است. پس از ایمیل های فانتزی و غیر متعارف مثل star1100@gmail.com یا queen1390@gmail.com استفاده نکنید. در ایمیل خود از اعداد بی ربط نیز استفاده نکنید. ایمیل حرفه ای شامل نام و نام خانوادگی کامل شما(Ali.Karimi@gmail.com)، یا نام کامل و مخفف نام خانوادگی (Ali.K@gmail.com)، یا مخفف نام و نام خانوادگی کامل (A.Karimi@gmail.com) است. اگر در شرایط خاص مجبور به استفاده از عدد شدید، سعی کنید از اعداد معنادار مثل سال تولد خود به میلادی استفاده کنید.
آدرس پروفایل لینکدین خود را در رزومه خود بنویسید. اما قبل از آن باید آدرس لینکدین خود را سفارشی کنید و به جای آدرسی که خود سایت لینکدین به شما اختصاص داده نام و نام خانوادگی خود را بنویسید.
“برای ویرایش آدرس لینکدین به بخش view profile بروید، پس از آن در گوشه ی راست و بالای صفحه گزینه ی Edit public profile & URL را انتخاب کنید و مجددا در گوشه ی راست و بالای صفحه گزینه ی Edit URL را انتخاب کنید و در آن بخش آدرس دلخواه خود را بنویسید و در پایان گزینه Saveرا بزنید.

 

بخش درباره من در رزومه مهاجرتی کانادا

بخش درباره من در واقع یک رزومه مینیاتوری است که چکیده و خلاصه آن چه در رزومه خواهید گفت را شامل می شود و به خواننده ی این بخش از رزومه خواهد گفت که اهداف شما چیست و شما چگونه به شرکت آن ها کمک خواهید کرد.
3 الی 4 خط برای نوشتن یک بخش درباره من و اشاره کلی به جزییاتی که در رزومه خواهد آمد، کافی است.
هر آن چه که شما را از سایر متقاضیان استخدام در کانادا متمایز می کند را در این بخش بنویسید. این اطلاعات می تواند مربوط به شخصیت شما، توانایی های فنی شما، مهارت های مدیریتی و تیم سازی شما و هرگونه استعداد و توانایی شما باشد.
بخش درباره من را با بیان واضح و روشن اهداف خود آغاز کنید. عنوان شغلی که مورد نظر شما است و فرصت های شغلی که برای کار در آن ها درخواست استخدام داده اید را بنویسید. اگر می خواهید یک مدیر پروژه باشید خود را در این بخش مدیر پروژه خطاب کنید و بدون گفتن کلامی، توقع نداشته باشید که کارفرما تشخیص دهد که در شرکت او شما چه شغلی باید داشته باشید.
در صورتی که به چندین عنوان شغلی علاقه مند هستید و در آن زمینه ها مهارت لازم را نیز دارید، باید برای هر کدام و به صورت جداگانه یک فایل خام رزومه دانلود کنید و در هر کدام قوانین و استانداردهای یک رزومه کانادایی را رعایت کنید. چرا که نوشتن عنوان های شغلی بازاریابی، مدیریت و مدیر مالی در کنار یکدیگر اصلاً جذاب نیست و کمکی به استخدام شما نخواهد کرد، پس به طور مشخص در هر رزومه بر روی یک عنوان شغلی مشخص و مرتبط با کاری که درخواست داده اید، تمرکز کنید.
به تعداد سال هایی که در زمینه های مرتبط با این حوزه کاری، فعال بوده اید اشاره کنید و این که تجارب فنی و مهارت های تجربی که در این مسیر کسب کرده اید چه بوده است و این که قدم های بعدی تان در این مسیر شغلی چه خواهد بود.
از نوشتن عبارات عمومی و کلی هم چون «صادق، علاقه مند به کار تیمی، سخت کوش و غیره » پرهیز کنید. به جای آن به خواننده رزومه ی خود تصویری واقعی از نقاط قوت و اهداف خود بدهید. مثلا از جملاتی هم چون توانمند در شناسایی راه های کاهش هزینه و افزایش بهره وری در شرکت، به طور معمول فردی قابل اعتماد برای مدیران پروژه، مربی و آموزش دهنده ی نیروهای جوان و تازه کار شرکت، حل مشکلات فنی ایجاد شده در شرکت استفاده کنید.

 

سوابق شغلی در رزومه برای مهاجرت به کانادا

در بخش سوابق شغلی، جزییات شغل های مرتبطی که داشته اید را بنویسید. در ضمن نیاز به نوشتن وظایف و مسئولیت های خود در آن پست و جایگاه شغلی ندارید، چرا که کارفرمایان با آن شغل و مسئولیت های یک فرد در آن جایگاه شغلی آشنایی دارند. به جای نوشتن یک پارگراف یا لیست های طولانی از یک لیست نشانه دار (bullet points) استفاده کنید.
راجع به هر شغل خود و دستاوردهای کلیدی تان در آن شغل فکر کنید. سپس برای لیست نشانه داری که برای هر سابقه کاری می نویسید، می توانید در هر ردیف از آن لیست نشانه دار، یکی از این دستاوردها که به دست آورده اید یا مشکلاتی را که حل کرده اید و در کل هر فعالیتی که باعث درآمدزایی یا کاهش هزینه های شرکت شده است را بنویسید.
زبان مدیران و کارفرمایان زبان پول است پس به همین زبان با آن ها صحبت کنید. یک کارفرما اهمیتی نمی دهد که شما چه مسئله فنی را حل کرده اید و از لحاظ فنی و تکنیکی چه کار مهمی را انجام داده اید. او این طور به قضیه نگاه می کند که آیا حل این مشکل توسط شما برای شرکت افزایش درآمد به دنبال داشته یا باعث کاهش هزینه های شرکت شده است یا خیر؟ و میزان افزایش درآمد و کاهش هزینه های این دستاورد شما در رزومه شرکت چه قدر بوده است؟ و به همین ترتیب به میزان ارزش شما و ارزش مهارت هایتان برای استخدام کردن شما در شرکت خود پی می برد.

” نتایج / دستاورد << اقدام انجام شده << مشکل / وضعیت “

 

استفاده از دبیرخانه آنلاین برای افزایش راندمان کاری سازمان ها پیشنهاد می شود.

 

نتیجه گیری

در طول مسیر نوشتن رزومه برای کاریابی و استخدام در کانادا هر موقع شک داشتید که آیا این جمله ای که در رزومه می نویسم در استخدام من موثر خواهد بود یا خیر، این سوال را بعد از نوشتن آن جمله و عبارت از خود بپرسید: «خب که چی؟» بعد سعی کنید آن جمله (مهارت، دستاورد، تجربه و در کل هرچیزی که در رزومه می نویسید) را در فرمول بالا بگنجانید. به تاثیرات فعالیت های خود در شغل های قبلی فکر کنید و سعی کنید آن ها را با نتایج و آمار کمی و قابل سنجش به مشکلات و مسائل موجود در تجارت هم چون کاهش هزینه ها، افزایش درآمد، افزایش رضایت مشتریان ربط دهید.
برای استخدام در شغل هایی که پروژه محور هستند، ارائه روشن و شفاف پروژه هایی که انجام داده اید خیلی کلیدی است. نیازی نیست یک لیست طولانی از هر پروژه ای که انجام داده اید تهیه کنید. در عوض تمرکز خود را بر روی چند پروژه اساسی و مهم که توانایی ها و مهارت های شما را در بالاترین سطح نشان می دهند، قرار دهید. به یاد داشته باشید که قرار نیست جزییات هر کاری را که انجام داده اید را در رزومه تان بنویسید، همه این جزییات را می توانید در جلسه مصاحبه کاری خود مطرح کنید. در ضمن فراموش نکنید که عنوان پروژه هایی که در رزومه می نویسید و همین طور طرح کلی پروژه (مثلا اگر پروژه ساختمانی است آیا ساختمانی اداری، صنعتی یا مسکونی بوده است؟) و مدت زمان پروژه و بودجه پروژه (معادل آن به دلار کانادا) و نقش خودتان در پروژه را با اندازه فونت بزرگ تر و به صورت پررنگ تر (Bold) بنویسید.

منبع:

https://blog.yar.cloud/%d9%86%d8%ad%d9%88%d9%87-%d9%86%d9%88%d8%b4%d8%aa%d9%86-%d8%b1%d8%b2%d9%88%d9%85%d9%87-%d8%a8%d8%b1%d8%a7%db%8c-%d9%85%d9%87%d8%a7%d8%ac%d8%b1%d8%aa-%d8%a8%d9%87-%da%a9%d8%a7%d9%86%d8%a7%d8%af%d8%a7/





:: برچسب‌ها: رزومه استاندارد ,
:: بازدید از این مطلب : 65
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0
تاریخ انتشار : جمعه 16 ارديبهشت 1401 | نظرات ()
مطالب مرتبط با این پست
لیست
می توانید دیدگاه خود را بنویسید


نام
آدرس ایمیل
وب سایت/بلاگ
:) :( ;) :D
;)) :X :? :P
:* =(( :O };-
:B /:) =DD :S
-) :-(( :-| :-))
نظر خصوصی

 کد را وارد نمایید:

آپلود عکس دلخواه: